Vi som driver Mi Todos Kennel heter Maria (Mia) och Stefan Ljung. Vi har ett stort intresse för djur men huvudintresset har alltid varit hundar och hästar. Mia har tävlings ridit en hel del och haft uppfödning i liten skala.


Tidigare har vi haft stora hundar men när det 2016 var dags för ny ras hade vi siktet inställt på ”en stor hund i mindre förpackning”. Valet föll enkelt på cairnterrier och våren 2016 kom ”Nike” Tribuns Maleficent hem till oss. Hon har trots sin ringa storlek snabbt tagit stor plats i våra hjärtan och blivit mycket betydelsefull. Följaktligen har hon även en del i valet av kennelnamn, ”Mi Todos” som på spanska betyder ”mitt allt.


Mia har gått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning och även hunddagis/pensionatsutbildningen samt är grundutbildad hundinstruktör. Mia är utbildad socionom, individualterapeut och familjeterapeut. Stefan är pedagog och familjebehandlare.


Vårt mål är att föda upp rastypiska, fysiskt och mentalt sunda individer. Valparna levereras enligt Svenska Kennelklubbens regler. Du behöver inte tävla med din hund men vi vill ha valpköpare som kan erbjuda kärleksfulla och trygga hem.

Eftersom vi själva är utställningsintresserade får ni gärna också vara det men det är inget måste. Om ni inte själva är intresserade av att ställa ut så hjälper vi gärna till vid något tillfälle för att vi ska få en bedömning. Det är viktigt för att vi på sikt ska kunna driva ett kvalitativt avelsarbete.


Vi vill att ni ska ha läst in er om rasen och vara väl förberedda på innebörden av att ha hund.


Läs mer på vår kennelsida www.mitodoskennel.se